Ik wil helpen

Iedereen die bij de voedselbank werkt is een “vrijwilliger”. Wij hebben niet altijd nieuwe vrijwilligers nodig omdat  de vrijwilligers  die bij  ons werken  het zo  gezellig vinden, dat  ze niet meer weggaan.  Maar momenteel  zijn  wij  wel op  zoek  naar  mensen die  ons  bestaande  team  willen  komen  versterken. De Voedselbank hanteert overigens wel een aannamebeleid wat inhoudt dat met elke vrijwilliger een intakegesprek wordt gevoerd en dat hij/zij een Verklaring omtrent Gedrag moet aanleveren alvorens vrijwilligerswerkzaamheden voor de Voedselbank te kunnen verrichten.

De vrijwilligers werken op woensdagmiddag of donderdagochtend en/of -middag en helpen bij het inpakken van de pakketten. Rijders en bijrijders halen dinsdag, woensdag of donderdag voedsel op in de omgeving of brengen de voedselpakketten naar de uitdeelpunten. Voor de winkelakties die ongeveer één keer per maand gedaan worden, kunt u zich aanmelden om met een speciale team winkelakties in de omgeving bij diverse supermarkten te doen.

Als u geïnteresseerd bent of nadere informatie wilt, kunt u contact opnemen met de heer Nico Vlaming, telefoon: 06 525 81 598

Mocht u niet in staat zijn of gelegenheid hebben om vrijwilligerswerk te doen, maar de Voedselbank toch een goed hart toedraagt, dan kunt u ons ook financieel ondersteunen door onderstaand formulier in te vullen. Uiteraard zijn wij blij met elke donatie die gegeven kan worden.

 

Privacybeleid